hoe Dispenser ophangen of zonnebrandcreme vervangen video

 

Dispenser ophangen, dat gaat gemakkelijk!

Het ophangen van een zonnebrandcrème dispenser, ook wel zonnebrand automaat genoemd, gaat écht heel makkelijk. Je kunt de dispenser vastplakken aan de wand met de supersterke 3M stickers die er al voor je opgeplakt zijn of je maakt gebruik van de schroefgaten die er ook in zitten. Bekijk de video maar eens.

We hebben verschillende dispensers getest op bijvoorbeeld festivals. Nou dan leer je wat wel of niet werkt. Honderden mensen die in korte tijd de automaat gebruiken. Deze dispenser kan tegen heel wat stootjes, heeft bewust geen batterijen want die gaan leeg en heeft een drukknop. Is een drukknop belangrijk? Ja heel erg. Drukknoppen gaan niet zo snel kapot, maar een trekknop wel. Daar komt veel meer druk op te staan en breken vaak af.

Zonnebrandcrème navulling vervangen in 10 seconden

Stel, mooie zonnige dag. Drukte overal en iemand roept: “de zonnebrand is op.” Dat komt niet uit om daar nu mee bezig te gaan. De zonnebrand navulling van HIPHOT is supereenvoudig te vervangen. Houd de stopwatch er maar bij. Moet in 10 seconden te doen zijn. Bekijk de video hoe makkelijk dat gaat.

Onze zonnebrand navulling heeft een ingebouwde spuitmond. Voordelen zijn dat je deze niet hoeft te vervangen, geen vieze handen krijgt bij vervangen navulling en is hygiënischer in gebruik.