Leveringen

 

Dat zou leuk zijn als je bij ons gaat bestellen!

Iedere bestelling maakt ons weer blij, blij dat ook andere mensen de waarde van zonnebrandcrème inzien om anderen en hunzelf te beschermen.

Als je bij ons besteld, leveren we doorgaans binnen 1 à 2 dagen. Grote bestellingen kunnen soms iets langer duren. Heb je een evenement en wil je meerdere dispensers gaan plaatsen? Bestel deze dan tijdig! Wil je een dispenser met eigen logo en/of eigen ontwerp? Houd dan rekening met levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

Gratis verzonden vanaf 99 euro! En anders betaal je slechts 2,99.

Personaliseren van de dispensers
Dat is ook leuk he, dat je een eigen look & feel mee geeft aan de dispensers. Wij leveren je een werkbestand aan die jouw designer kan opmaken. Daarna laten we de stickers printen en op maat snijden en plakken we deze op de dispensers voor je. Neem contact met ons op over de levertijd en de investering. 

Ophangen dispensers
De dispensers zijn voorzien van sterke 3M stickers die op vlakke ondergrond goed blijven plakken. Ook zitten er schroefgaten in om ze vast te zetten. Wil je de dispensers aan een stevig hek bevestigen (denk er wel aan dat mensen duwen tegen de dispenser) dan hebben we achterwandplaten met boorgaatjes zodat je bijvoorbeeld met Tie-wraps de achterwand kunt bevestigen. Op de plaat wordt dan de dispenser geplakt. Deze achterwanden hebben een formaat van 50 x 25 cm en hebben we in verschillende kleuren. Deze kunnen ook worden bestickerd. Bijvoorbeeld met: Free Sun Cream. Neem contact op  voor de mogelijkheden.

 

Say Hello!

Waarmee kunnen we je helpen? 

6 + 5 =