Festival zonnebrandcreme

HipHot Story

 

Waarom is er geen zonnebrandcrème op het terras?

We zijn met HipHot begonnen omdat we ons verbaasden dat er geen zonnebrandcrème te krijgen is als je op een terrasje zit. En wanneer ga je op een terras zitten? Juist! Als de zon schijnt.

Zo zaten we een paar jaar geleden heerlijk op een terras aan de Rijnkade in Arnhem. Je kent het wel zo’n gezellige middag met je vrienden waar geen eind aan mag komen. Eigenlijk wilden we dat ook niet, maar we fikten weg in de zon. Geen parasol (inmiddels weten we dat dat ook niet zou helpen) en vreemd genoeg ook geen zonnebrandcrème te krijgen bij het café. Een gemiste kans vonden wij.

Ook geen zonnebrandcrème op school, pretpark, in het park & sportveld

Toen we er op gingen letten zagen we dat er eigenlijk nergens zonnebrandcrème te krijgen is, dit terwijl de zon tegenwoordig feller schijnt dan ooit. Toen we onderzoek gingen doen in het buitenland leerden we dat het bijvoorbeeld in Australië heel gewoon is dat er zonnebrandcrème gratis te krijgen is.

Is er wel vraag naar?

Er zat maar 1 ding op en dat is testen. We hebben in het buitenland zonnebranddispensers besteld en een paar festivals gebeld: mogen we onze zonnebrandcrème dispensers gratis bij jullie neerzetten om te testen? Dat mocht. En we merkten dat er écht vraag naar is. Bij het eerste festival belden ze ons 2 uur na opening van het festival op: “hebben jullie nog meer? Het is al bijna op en onze gasten staan in de rij voor de smeerautomaat.” Haha, hadden we dat dus goed aangevoeld! Maar we leerden nog meer. Niet elke dispenser is sterk genoeg voor intensief gebruik. Zo moet je bijvoorbeeld geen dispenser hebben waar je aan moet trekken. Die breken dus af kwamen we achter. Automatische dispensers raken snel verstopt. De drukautomaat werkt het beste in combinatie met de juiste dikte van de zonnebrandcrème en het is handig om zonnebrand navulling te hebben die je snel kunt verwisselen zonder vieze handen.

Dan los je het toch zelf op!

Tja dachten we, als het ons frustreert zijn er vast meer mensen die dat vinden. En dat zijn er heel veel weten we inmiddels 😉 Dus zijn we zelf maar gestart met onze missie: overal zonnebrandcrème om samen te zorgen voor minder huidkanker in de wereld. Help jij ons mee?

Zonnige groet!

 

Madelon, Vincent & Dion

Sterke zonnebrandcreme dispensers

HufterproofEenvoudig bevestigenInhoudsvensterEenvoudig zonnebrand vervangenEigen branding mogelijk

HipHot Zonnebrandcrème dispenser

Say Hello!

Waarmee kunnen we je helpen? 

15 + 4 =